17/05/2022

Maak kennis met Bo

Laat ik mijzelf eerst eens even voorstellen.

Ik ben Bo (45 jaar), mama van 2 zoontjes, 27 jaar samen met mijn man, en gepassioneerd door gezonde voeding. Al 9 jaar tover ik koolhydraatarme gerechten op tafel voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin. Hierdoor kreeg ik mijn eetstoornis onder controle, vermagerde ik vele kilo’s, en ontwikkelde ik met vallen en opstaan een gezonde levensstijl. Nu voel ik mij energieker en gezonder door het schrappen van koolhydraten.

In 2017 richtte ik Health in a Box op, de gezonde koolhydraatarme maaltijdbox, voor wie gewicht wil verliezen of bewust wil overschakelen naar gezonde voeding. Bij een koolhydraatarm dieet eet je veel meer natuurlijke en onbewerkte ingrediënten die gezond en licht verteerbaar zijn voor je lichaam.

Gedurende 10 weken coach ik jou naar een gezonde levensstijl (gewichtsverlies, meer energie, voorkomen van diabetes,...). Doordat je meer kennis krijgt over koolhydraatarme voeding, zul je het ook begrijpen en beter volhouden.

Volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Sarah vermagerde 18kg
  • Wat is koolhydraatarme voeding?
  • Waar zitten koolhydraten in?
  • Wat zijn slechte en goede koolhydraten?
  • Hoe begin je er aan?
  • Waarom val je af?
  • Tips & Trics
  • En zo veel meer…