Ons laatste nieuws

-18 kg met Health in a box

Sarah en haar man Steve zijn elk 18kg vermagerd toen ze in april 2022 begonnen met een koolhydraatarm dieet dankzij Health in a Box. Ze voelden zich te dik, hadden geen fut meer en het was tijd dat er iets veranderde. Sarah kent Debora van Health in a Box al jaren als vrienden, en ze vroeg haar om te helpen met de gezonde voeding. Van de ene op de andere dag schakelde het koppel over naar koolhydraatarme maaltijden. En met succes.

Lees verder

Bo en Sarah geven schoolkinderen elke dag gratis stuk fruit

JABBEKE/BRUGGE - Kinderen van de lagere school De Ganzeveer in Brugge krijgen sinds vorige week elke middag een gratis stuk vers fruit dankzij de organisatie JOY, in samenwerking met het Jabbeekse bedrijf Health in a Box. “We willen zelfs nog een stap verder gaan en gevulde boterhamdozen aanbieden aan kinderen in armoede”, klinkt het.

Lees verder

Maak kennis met Bo

"Zo fijn dat je gestart bent met Health in a Box. Of je nu wilt afslanken of bewust kiest voor gezonde voeding, met onze koolhydraatarme maaltijdbox heb je alvast de beste keuze gemaakt. Starten is eenvoudig, maar vaak is het iets moeilijker om vol te houden. Daarom lees je hier vanaf nu wekelijks een nieuw artikel met tips & trics om jou te motiveren, begeleiden en coachen naar een gezonde levensstijl." - Bo, Voeding- & Gezondheidscoach -

Lees verder

Wil jij graag gezonder eten, fit worden en je goed in je vel voelen?

Wil jij graag gezonder eten, fit worden en je goed in je vel voelen? Dat gaat gemakkelijk met de Healthy-box!

Lees verder

Ontmoet enkele van onze lokale leveranciers

De verse eitjes uit jouw Healthy-box? Die komen van Hof het Reigersvliet uit Ichtegem. Dit is Geert, en samen met zijn vrouw runt hij deze biologische kippenboerderij. Hij heeft duidelijk een groot hart voor hun kippen! En dat proef je, want gelukkige kippen leggen hele lekkere eitjes!

Lees verder

Maaltijden die je fit en gezond doen voelen

Ik stel wekelijks een menu voor je samen. 12 heerlijke gerechten om van te genieten en die je helpen om je gezond en fit te doen voelen! Kies je favoriete gerechten vóór donderdag en ontvang je maaltijdbox aan huis op maandag.

Lees verder

Waarom kiezen klanten voor Health in a box?

Dit is Daisy. Daisy is al klant van het prille begin van Health in a box in 2017! Ik vroeg haar waarom zij voor de Healthy-box kiest en blijft kiezen: 1. "Het gemak! Ik moet minder boodschappen doen, alles wordt netjes aan huis geleverd." 2. "De maaltijden zijn super lekker en écht gezond. Wij kiezen bewust voor de koolhydraatarme, suikervrije gerechten." 3. "Het is Belgisch, lokaal en met de persoonlijke, vriendelijke service van Bo." Dankjewel, Daisy!

Lees verder

Getest door Sanne Mouha voor HLN

Hoe gezond zijn foodboxen? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”

Lees verder

Health in a box steunt Pan De Vida

Pan de Vida is een mooie, kleinschalige, Nederlandse organisatie die kinderen in Peru een warme maaltijd of een voedzaam ontbijt bezorgd. Er zijn al meer dan 40 projecten gerealiseerd in de arme wijken van Peru. Pan de Vida is in verschillende departementos (regio’s) actief. Ze delen maaltijden uit, zorgen voor kinderen en ondersteunen gezinnen. Samen bouwen ze aan een hoopvolle toekomst. Help je mee?

Lees er hier meer over

Tineke van Lifestylebooking testte de Healthy-box

Health in a box, gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en zonder koolhydraten. Dat mag je verwachten van deze foodboxen die Bo met zorg samenstelt voor een gezonde levensstijl. Met Health in a box wil ze een hulpmiddel bieden om op een gezonde en makkelijke manier te koken. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Lees haar ervaring hier

1% van onze omzet geven wij aan organisaties tegen armoede!

1% van onze omzet geven wij aan organisaties die kinderen van de armste gezinnen een ontbijt of een warme maaltijd of een gevulde boterhamdoos bezorgt. Omdat niet ieder kind het geluk heeft om toegang te hebben tot voldoende eten. Daar willen wij mee aan helpen. Daarvoor klopt het hart van Health in a box. Zo steun jij met de aankoop van je Healthy-box een kind in nood.

Lees het artikel hier