Superchef wenst je een fijn eindejaar! Geen levering op maandag 25 december en 1 januari.

Tijdens de eindejaarsperiode genieten wij samen met jullie van feestmaaltijden met familie en vrienden. Op maandag 25 december en maandag 1 januari pauzeren wij dan ook even de levering van je gezonde maaltijdbox.
Vanaf maandag 8 januari zijn we er opnieuw en vliegen we er samen in. Het ideale moment voor een gezonde start van het nieuwe jaar! Maak je geoede voornemens dit jaar werkelijk waar! Samen met Superchef! Jouw partner voor een super healthy & tasty lifestyle.

Mijn verhaal

“Je moet aan de mensen vertellen wie HEALTH IN A BOX is en waarin je verschilt van ‘de grote, gekende producenten’.”

Dat advies kreeg ik zo vaak maar legde ik tot nu toe steeds naast me neer. 
Wie is HEALTH IN A BOX? Dat ben ik: Bo (of Debora, voor de mensen die me al lang kennen).
Wat is HEALTH IN A BOX? Géén grote multinational, maar wel mijn #smallbusiness die ik met veel enthousiasme, veel passie ❤️, maar ook met veel bloed, zweet en tranen uit de grond gestamt heb.

 

Bo worstelde jaren met gezonde voeding, haar gewicht en zelfs eetstoornissen.

Ze probeerde tal van diëten uit, maar vond niets dat paste bij haar levensstijl. Tot ze koolhydraten begon te schrappen. De kilo’s gingen eraf en ze voelde zich zo veel beter. Als werkende mama schiet er soms weinig tijd over om boodschappen te doen en gezond te koken. Tot ze op het idee kwam om te starten met Health in a box, en zelf gezonde koolhydraatarme foodboxen te ontwikkelen. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)