Ons laatste nieuws

Bo en Sarah geven schoolkinderen elke dag gratis stuk fruit

JABBEKE/BRUGGE - Kinderen van de lagere school De Ganzeveer in Brugge krijgen sinds vorige week elke middag een gratis stuk vers fruit dankzij de organisatie JOY, in samenwerking met het Jabbeekse bedrijf Health in a Box. “We willen zelfs nog een stap verder gaan en gevulde boterhamdozen aanbieden aan kinderen in armoede”, klinkt het.

Lees verder

Getest door Sanne Mouha voor HLN

Hoe gezond zijn foodboxen? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”

Lees verder

Tineke van Lifestylebooking testte de Healthy-box

Health in a box, gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en zonder koolhydraten. Dat mag je verwachten van deze foodboxen die Bo met zorg samenstelt voor een gezonde levensstijl. Met Health in a box wil ze een hulpmiddel bieden om op een gezonde en makkelijke manier te koken. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Lees haar ervaring hier

1% van onze omzet geven wij aan organisaties tegen armoede!

1% van onze omzet geven wij aan organisaties die kinderen van de armste gezinnen een ontbijt of een warme maaltijd of een gevulde boterhamdoos bezorgt. Omdat niet ieder kind het geluk heeft om toegang te hebben tot voldoende eten. Daar willen wij mee aan helpen. Daarvoor klopt het hart van Health in a box. Zo steun jij met de aankoop van je Healthy-box een kind in nood.

Lees het artikel hier